Brossúra készítés, prospektus, leporello, leaflet nyomtatás • Tel.: 06 1 210-7260

BROSSÚRA és PROSPEKTUS ÁRAK

Kis mennyiségben is kedvező darabáron, minőségben és gyorsan dolgozunk.
Brosúra, prospektus tervezés
Brosúra, prospektus papírok
Leporelló hajtás, tervezés
EGYEDI DESIGN

Brosúráid, céges prospektusaid tervezése az első lépés a használhatóság felé.
Amennyiben rendelkezel saját grafikussal, anyagleadás menüpontunk alatt érdemes átolvasnotok a minőségi nyomtatáshoz elengedhetetlenül fontos szerkesztési követelményeket.
A szerverünkre feltöltött nyomdakész anyagokat minden esetben megvizsgáljuk.
Ha viszont ránk bíznád a feladatot, szakmailag felkészült munkatársaink garantálják a látványos és tökéletes szerkesztést, tervezést.

MEGNYERŐ MINŐSÉG

Egy promóciós és értékesítést támogató nyomtatványt a tervezés mellett a minőségi nyomathordozó tesz igazán megnyerővé.
Korszerű nyomdagépeink, a gyártáshoz felhasznált elismert papírok és persze a felületnemesítés lehetősége (pl. matt vagy fényes fólia, UV forma lakk) mind azt a célt szolgálja, melyet a tervezés előtt már kitűztél magad elé!
Gyártási részlegünk ráadásul díjmentes próbanyomatot is szívesen készít a minőségellenőrzés érdekében.

KÉSZSÉGES CSAPAT

Ügyfélszolgálatunk valamint értékesítési csapatunk nem csak pontos és gyors tájékoztatással, gyártási tanácsadással is áll rendelkezésedre.
A prospektusok optimális elkészítési paramétereitől a tartalmi (képi- és szövegezési) kialakításig mindenben segítségedre leszünk.
Ha az itt található árkalkulátorban nem találod a neked megfelelő kivitelt, gyere át kapcsolat menüpontunkra és keress fel bennünket!
A kért borsúra árat kikalkuláljuk neked.

Céges brossúrák
ÁRKALKULÁTOR
Gyártási darabár: 0 Ft
Grafikai munkadíj: 0 Ft
Nettó összköltség: 0 Ft
Áfa összege (27%): 0 Ft
Mindösszesen bruttó: 0 Ft
EZT MEGRENDELEM=
Normál hajtás
Normál hajtási mód

A leggyakoribb hajtási mód, négy oldal terjedelemtől. Viszonylag egyszerű céges kiadványok vagy reklámanyagok esetén ajánlott, akár vastagabb műnyomó papírra is.

U vagy oltárhajtás
"U" hajtási mód

Általában az LA4 méretű, hat oldalas kiadványnál alkalmazott. "Oltár" hajtás néven is ismert, mert a fedőlap rázár a hátlapra. Kinyitásnál a brossúra "U" alakot formáz.

Z hajtás
"Z" hajtási mód

Szintén az LA4 készméretű, 6 oldalas brosúráknál szokásos hajtási eljárás.
Ún. "harmonika" hajtás elnevezéssel is közismert, mert a fedlap nem záródik rá a hátlapra.

Irkatűzés
Több oldalas irkatűzés

Bevett mérete az A5 és A4, terjedelme tűzés mellett akár 48 oldalra is kiterjedhet. Az ilyen jellegű prospektus tervezésénél fontos szempont, hogy az oldalszám csak négyesével nőhet.

zöld, irkatűzött prospektus
irkatűzött lakberendezési prospektus
irkatűzött A5 méretű füzet
cégbemutató prospektus
alkatrész és cégismertető brosúra
A4 méretű termékismertető prospektus
ragasztókötött A4 méretű magazin
Konstruktív szemléletmód
Konstruktív szemléletmód

Prospektusaid elkészüléséhez teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a képi illusztrációk beszerzésétől, a látványos és precíz tervezésen át, a gyártásig.
Mindemelett gyors teljesítési idővel, házhozszállítással, segítőkész, személyes ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésedre.

Választható brossúra méretek

Honlapunkon három, használati szempontból leginkább keresett brossúra méretet kínálunk: LA4, A5 és A4 formát. Egyszerű online megrendelési felületünk megmutatja a pontos, mérettől és terjedelemtől függő elkészítési árat.
Természetesen egyéb méretben is legyártjuk a kért kiadványaidat, erre vonatkozóan ügyfélszolgálatunknál érdeklődj bizalommal!


Papírok és kötési mód

A gyártás során használatos papírjaink tesztelt nyomathordozók, a normál 130 g műnyomótól egészen a vastag 300 g-os műnyomóig.
A tartás és az esztétikai élmény fóliázással tovább fokozható, megnyerve ezzel minden érdeklődőt és a meglévő ügyfeleidet is.
A prospektusokat választásod szerint irkatűzéssel vagy fém ikerspirállal kötjük. Nagyobb oldalszámnál a ragasztókötés is biztosított.

Brossúra készítési és prospektus nyomtatási árak